Faceți căutări pe acest blog

marți, 14 octombrie 2014

Alimente pe care să le eviti înainte de sex

Evită aceste cinci alimente dacă urmează să faci sex, îţi pot crea probleme.
Ştii că există anumite alimente afrodisiace care ajută la creşterea apetitului sexual, dar există şi unele care nu sunt recomandate dacă ştii că ai înaintea ta o noapte plină de pasiune alături de iubitul tau. COSMO te învaţă care sunt acestea.

Fasolea

Din motive uşor de intuit, fasolea este unul dintre alimentele deloc recomandate înainte de sex. Aceasta are un efect de balonare pe care sigur nu ţi-l doreşti. Sigur, gazele sunt normale şi naturale, dar sunt atât de stânjenitoare în momentele intime!

Îndulcitorii artificiali

Te înţelegem, prefer îndulcitorii artificiali pentru că au zero calorii, însă evită să consumi înainte de sex. Din cauza anumitor ingrediente greu de digerat, poate apărea, şi de această dată, balonarea.

Broccoli

Pentru a digera această legumă, corpul trebuie să folosească bacterii care eliberează metan. Cred că am stabilit deja că nu ai nevoie de mirosuri neplăcute în pat, nu?

Carnea roşie

Dacă mergi la o cină romantică alături de iubitul tău, evită să comandaţi carne roşie. Aceasta suprasolicită corpul şi apare senzaţia de somn care duce la lipsa chefului de sex.


Urmeaza..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu